AV electronics0
0
00
Over ons

Welkom bij AV electronics,

AV-electronics is gespecialiseerd in advisering en installering van videobewakingssystemen. Door reeds vele uitgevoerde projecten kan een klantgericht advies gegeven worden. Er wordt altijd gezocht naar de juiste prijs / kwaliteit verhouding en er wordt rekening gehouden met specifieke wensen en regelgeving.

Ook voor de particuliere markt is er een breed scala aan videobewakings opties mogelijk. Ook hier kan een opmaat oplossing geboden worden. Denk bijvoorbeeld aan een intercom met camera of een camera met audio. En dit alles te bekijken via smartphone, tablet en/of computer.

 

Met vriendelijke groet, Team AV-electronics.

 

 

Portfolio 

 

Op diverse bedrijven hebben wij onze bewakingscamera's geïnstalleerd. Altijd met het doel om waar ook zicht en controle over de veestapel te hebben. Wat dacht u van 's nachts uw bed niet meer uit te hoeven om die ene koe in de afkalfstal in de gaten te houden. Of de melkrobot, ook via een smartphone is deze te volgen waar u ook bent. En niet te vergeten de zelfbedienings boerderijwinkel terwijl u op het land bent kunt u uw winkel in de gaten houden.

 

 

 

 

Het klimaat in een stal vraagt om goede bescherming van elektronica tegen vocht, stof, koude en warmte. Om een camera in deze barre omstandigheden betrouwbaar te laten werken maken wij gebruik van camera's met behuizingen van de hoogste beschermingsklasse. En dit altijd in de juiste prijs / kwaliteit verhouding.

 

 

 

 

 

 

Deze Pan/Tilt/Zoom (PTZ) camera kan op vele manieren worden ingezet. In combinatie met vaste camera's is dit de perfecte samenstelling tussen een statische en dynamische camera-installatie. Bediening van deze camera kan via de computer maar ook met smartphone en/of tablet.

 

Hierbij is het mogelijk om de camera automatisch te laten reageren op gebeurtenissen in het camera-beeld. Zoals een automatisch volgsysteem of wanneer een virtuele lijn wordt overschreden kunt u hiervan een melding ontvangen op smartphone en/of tablet door een zogenaamde "push notificatie". U ziet dan direct wat er gaande is.

 

 

Na een voltooide installatie wordt alle informatie verzameld en in een document verwerkt als naslagwerk. Voor elke installatie op maat gemaakt. 

 

Hierin opgenomen:

- technische gegevens van de systeem onderdelen

- wet- en regelgeving

- login-gegevens

- installatie-tekening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 AV electronics    info@av-electronics.nl